12 Şubat’ta Taleplerimizi Başbakanlık’a İlettik.

bursa tabip odası logo

Tüm Türkiye’den hekimlerin ve sağlık çalışanlarının taleplerini içeren onbinlerce mektubu Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi’ne ulaştıran heyetler, Maltepe’den Başbakanlık binasına kadar kalabalık bir grup olarak yürüyerek klasörler dolusu mektubu Başbakanlık Özel Kalemi’ne teslim ettiler. Başbakanlık önünde bir basın açıklaması yapan TTB Merkez Konsey Genel Sekreteri Dr. Eriş BİLALOĞLU, hekimlerin taleplerini Başbakan’a ulaştırdıklarını ve gereğinin yapılmasını beklediklerini belirterek, Şubat ve Mart aylarında yapılacak ve hekimlerin taleplerini yükselten eylemliliklerle duymayan kulaklara, görmeyen gözlere ulaşmak istediklerini açıklamıştır.
Bursa Tabip Odası hekimlerinin 1000’e yakın mektubu da Oda yöneticilerimizden oluşan bir heyet tarafından elden ulaştırılmıştır. Bursa Tabip Odası bu etkinliğe destek olarak taleplerimizin altına imza koyan tüm hekimlerimize katkıları için teşekkür ederken, önümüzdeki süreçte bu talepleri destekleyen etkinliklerde de hekimleriyle omuz omuza olmayı arzu etmektedir.