14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri

Değerli meslektaşımız,

Ülkemizde ilk çağdaş tıp okulunun açılışının 186. yılında Bursa Tabip Odası ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından birlikte düzenlenen 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri 08 Mart 2013 Perşembe günü başlayacak ve 14 Mart 2013 Perşembe günü son bulacaktır.

Bu yıl düzenlenen etkinliklerimiz arasında "DMD Çok Sesli Koro Konseri, Hekim Çocukları Resitali, Türküler ve Öyküler Gecesi, Bursa Tabip Odası Parantez Sahnesi Tiyatro Gösterimi, Sanatçı Hekimler Sergi Açılışı, Dia Gösterisi, Scrabble Turnuvası, Hekim Çocukları Resim ve Karikatür Sergisi, Tıp Fakültesi Öğrencileri ve Asistan Hekimler Karikatür Sergisi, Hekimlerden Anılar Kitabı İmza Günü, Bursa Tabip Odası Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, Sağlık Hakkı Yürüyüşü, Kutlama Toplantısı, Geleneksel Yemek ve Futbol Turnuvası" yer almaktadır.

14 Mart Tıp Haftası Etkinliklerimizin programını ekte gönderiyor, etkinliklerimizde buluşmayı diliyoruz.

Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu