Burs Komisyon Kararları

Oturum Tarihi:  22.10.2013

Oturum No:  7

Bursa Tabip Odası Burs Komisyonu Toplantı Kararları

1-    …Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’un burs başvurusu ve Öğrenci Başvuru Ve Tanıtım Formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.

2-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’un burs başvurusu ve Öğrenci Başvuru Ve Tanıtım Formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.

3-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’nun burs başvurusu ve Öğrenci Başvuru Ve Tanıtım Formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi’ne aykırı olması nedeniyle uygun bulunmamıştır.

4-    Burs başvuruları uygun bulunarak yüz yüze görüşmeye davet edilen … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’e, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’ya, …Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’e, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’ya, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’e Ekim ayından itibaren 9 (dokuz) ay süreyle 200,00 TL burs verilmesine karar verildi.

5-    Burs başvuruları uygun bulunarak yüz yüze görüşmeye davet edilen ancak il dışında okumaları nedeniyle görüşmeye gelemeyen … Üniversitesi Tıp Fakültesi 5.sınıf öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’e Ekim ayından itibaren 9 (dokuz) ay süreyle 200,00 TL burs verilmesine karar verildi.

6-    Burs başvurusu uygun bulunarak yüz yüze görüşmeye davet edilen … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’e Ekim ayından itibaren 9 (dokuz) ay süreyle yarım (100 TL) burs verilmesine karar verildi.

7-    Kendileri ile yüz yüze görüşülen … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi … Çavdar’ın, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’nun, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’ın, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’un, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’ın, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi …’ın, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’un, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’in burs başvurularının puanlanarak değerlendirilmesine karar verildi.

8-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’nun, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıfı öğrencisi …’in, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi …’in burs başvurularının puanlanarak değerlendirilmesine karar verildi.