Site icon Bursa Tabip Odası

8

Oturum Tarihi:  08.10.2013

Oturum No: 6

———————————-

Bursa Tabip Odası Burs Komisyonu Toplantı Kararları

1-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’ın 01.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
2-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’in 07.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
3-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi …’ın 07.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
4-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi …’in 07.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
5-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’nun 26.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
6-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ün 19.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
7-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın 30.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
8-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’un 26.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
9-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 5.sınıf öğrencisi …’nın 23.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
10-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’ın 20.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
11-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın 19.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
12-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’nin 07.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
13-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın 04.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
14-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’ın 30.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
15-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi …’nin 07.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
16-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’ın 03.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
17-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’nun 03.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
18-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın 02.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
19-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’ın 30.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
20-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’nin 04.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görülmemesi nedeniyle uygun bulunmamıştır.
21-    2012 – 2013 eğitim öğretim döneminde burs verilen … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’a, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ya, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’e, … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi …’e 2013-2013 eğitim öğretim döneminde de burs verilmesine karar verildi.
22-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi …’ın 30.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
23-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’in 04.10.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’in yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
24-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’ın 19.08.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
25-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’ın 15.07.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
26-    …. Üniversitesi Tıp Fakültesi 5.sınıf öğrencisi …’ın 05.02.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
27-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’ın 14.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
28-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın 25.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
29-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın 25.09.2013 tarihli başvurusu ve öğrenci başvuru ve tanıtım formu Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde değerlendirilmiş, başvurusunda belirttiği kişisel ve ekonomik özelliklerinin burs almaya yeterli görüldü. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
30-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi …’in 30.09.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’in yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
31-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’in 02.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’in yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
32-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’in 02.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’in yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
33-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’un 03.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’un yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
34-    .. Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’ın 03.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
35-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’ın 07.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
36-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’un 07.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’un yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
37-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’nın 07.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’nın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
38-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’ın 08.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
39-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi … Kahraman’ın 08.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’ın yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
40-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi …’un 08.10.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’un yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
41-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi …’nun 27.08.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’nun yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
42-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’in 14.08.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’in yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
43-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’nun 17.09.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’nun yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
44-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’in 18.09.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’in yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
45-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi …’nun 27.09.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’nun yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
46-    … Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi …’un 27.09.2013 tarihli burs başvurusu değerlendirildi. …’un yüze görüşme yapmak üzere 22 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek toplantıya davet edilmesine karar verildi.
47-    Bir sonraki Komisyon toplantısının 22 Ekim 2013 tarihinde yapılmasına karar verildi.

Exit mobile version