Site icon Bursa Tabip Odası

BTO Fotoğraf Kulubü: Temel Fotoğraf ve Fotoğraf İşleme Eğitimi

bursa tabip odası logo

Bursa Tabip Odası Fotoğraf kulübünden gelen talep üzerine ocak ayı itibarı ile "Temel Fotoğraf "  ve “Fotoğraf işleme” eğitimi planlıyoruz.

Başlangıç gün ve saatleri Temel Fotoğraf için pazartesi akşamları, fotoğraf işleme için ayın ilk 3 Çarşamba akşamları saat 19.00 dur. (Katılımcıların durumuna göre günlerde değişiklik yapmadan saatlerde esneme olabilir)

Seminerler Dr. Ömer Yağlıdere (EFIAP, HonAPBM, HonGİFOD, HonPESGSPC, HonSSS, HonICS) tarafından verilecektir. Katılım ücreti Temel Fotoğraf için 250TL, Fotoğraf İşleme için 400TL dir.

Temel fotoğraf için önceden herhangi bir bilgi-eğitim olması gerekmez. Ancak fotoğraf işleme seminerine katılacak olanların temel fotoğraf bilgisi ve bilgisayar kullanabilir olması tercih edilir.

Kulüp etkinliklerine katılamayan ancak fotoğraf sanatı ile ilgilenen üyelerimiz de (eş ve çocukları dahil) bu seminerlere katılabilirler.

İstekli üyelerimizin oda sekreterimiz Saliha Dülger hanıma (btosaliha2014@gmail.com ve 0533 6878523) kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

İkinci duyuru kayıt yaptıranlara yapılacaktır.

Exit mobile version