Site icon Bursa Tabip Odası

Bursa İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ziyaret Edildi

bursa tabip odası logo

Yönetim Kurulumuz, Bursa İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Sayın Op.Dr.Yavuz Baştuğ’u 18 Ocak 2013 Cuma günü makam odasında ziyaret ederek, Sağlık Bakanlığı’nın yeni örgüt yapısı ve Bursa’daki tedavi edici sağlık hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Bursa’nın kamu hastanelerindeki hekim ve sağlık çalışanları ile hasta yatağı ve yoğun bakım yatağı sorunları dile getirildi.

Dr.Baştuğ, amaçlarının kamu hastanelerinde sunulan hizmetin kalitesini artırmak olduğunu; bu amaca yönelik plan ve uygulamalarında sağlık çalışanlarının memnuniyetini yükseltmek için de çalışacaklarını ifade etti.

Yönetim Kurulumuz, Bursa İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından toplum ve sağlık çalışanlarının yararına yürütülecek çalışmalara destek verileceğini; başta bazı hastanelerde yaşanan nöbet sorunları ve performans ödemeleri olmak üzere Bursa’daki kamu hastanelerinde yaşanan güncel sorunların ivedilikle çözülmesi beklentisini dile getirdi.  

Bursa’daki kamu hastanelerinde sağlık hizmetlerinin sunulmasıyla ilgili olarak ortaya çıkabilecek sorunların önlenmesi ve çözümü için Genel Sekreterlik ile Bursa Tabip Odası arasında etkin bir iletişim kurulması her iki kurum tarafından da benimsendi.

Randevu talebimize kısa süre içinde yanıt vermesi ve görüşme sırasındaki olumlu tutumu nedeniyle Dr.Baştuğ’a teşekkür edilmesinin ardından görüşme sona erdi.

Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu
Exit mobile version