Site icon Bursa Tabip Odası

BURSA TABİP ODASI FOTOĞRAF KULÜBÜ (BTO_FK)

bursa tabip odası logo

Fotoğraf ile ilgilenen BTO üyesi doktor arkadaşlarımızın bir arada bulunarak bilgi düzeylerini ve paylaşımlarını artırabileceği bir fotoğraf kulübü oluşturmak düşüncesindeyiz.  Aynı maksatla ve birlikte hobileri ile uğraşmaları açısından eş ve çocukları da isterlerse kulüp etkinliklerine katılabilir. Kulübe üyelik aidatı yoktur.

Kulüp üyelerinin her ayın 1 ve 3ncü Çarşamba günü saat 18-20 arasında BTO seminer salonunda toplanması planlanmaktadır. İlk toplantı 15 Ekim 2014 Çarşamba günü yapılacaktır.

Kulüp faaliyetleri içerisinde üyelerden gelen talepler doğrultusunda sunum, söyleşi, sergi, fotoğraf değerlendirmeleri, fotoğraf eğitimleri ve fotoğraf eğitim gezileri düşünülmektedir. (Eğitim ücreti katılımcılar tarafından ödenecektir)

Söyleşi, sergi ve sunumlar öncelikle kulüp üyelerinin çalışmalarından seçilir. Söyleşi ve sunum için BTO seminer salonu kullanılacaktır.

Sergiler, önceden planlanarak dernekler yerleşkesinin sergi salonunda yapılacaktır.

Ortak bir karar ve talep ile dışarıdan fotoğraf sanatçıları da davet edilebilir.

Talep halinde fotoğraf bilgisi olmayan katılımcılar için temel, ya da ihtiyaç halinde belirli konularda ileri düzey fotoğraf eğitimi düzenlenebilir.

İhtiyaç ve talebe göre Bursa civarına günübirlik, Bursa dışına konaklamalı fotoğraf çekim gezileri düzenlenebilir.

Ayrıca BTO nun etkinliklerinde çekilen fotoğrafların tasnifi ve arşivlenmesi organize edilmesi planlanmaktadır.

Kulüp sorumluluğunu ve organizasyonunu BTO adına Dr. Rahmiye Tanrısever (Farmakoloji Uzmanı) ve Dr. Ömer Yağlıdere (KBB uzmanı, EFIAP) birlikte yürüteceklerdir. Sekreterya işlemleri BTO sekreteri Saliha Dülger tarafından yürütülecektir.

Katılmak isteyen arkadaşlarımızın aşağıdaki bilgileri içeren bir e-mail ile btosaliha@gmail.com adresine müracaatı gerekmektedir.

Adı Soyadı    :
Branşı        :
Varsa akademik ünvan    :
Çalıştığı kurum    :
Cep telefonu    :
Ev telefonu    :
İş telefonu    :    
E-mail        :
Ev Adresi    :
Fotoğraf özgeçmişi    : (varsa daha önce alınan eğitim, sunum, sergi, albüm vb)
BTO üye kayıt No    :

Exit mobile version