Site icon Bursa Tabip Odası

Cumhuriyet Coşkusu Konseri yapıldı

bursa tabip odası logo

Bursa Tabip Odası tarafından düzenlenen Cumhuriyet Coşkusu Konseri 30 Ekim 2012 Salı akşamı BAOB Oditoryumunda yapıldı.
Konser; Bursa Tabip Odası Türk Sanat Müziği Korosunun seslendirdiği eserle başladı. Koro Cumhuriyet Dönemi bestekarlarından Yusuf Nalkesen, Avni Anıl, Arif Sami Toker, Fehmi Tokay, Cevdet Çağla, Sadettin Kaynak, Münir Nureddin Selçuk, Erol Sayan, Osman Nihat Akın, Şerif İçli, Muzaffer İlkar, Dr. Alaeddin Yavaşça ve Neşet Ertaş’ın eserlerini seslendirdi.
Ardından sahnede yer alan Dünya Müzik Derneği Çok Sesli Gençlik Korosu ve Karma Korosu Cumhuriyet Marşı, Hoş Gelişler Ola, Bülbülüm Altın Kafeste, Vatan Marşı, İzmir’in Dağlarında, Amur Dalgaları eserlerini seslendirdi.
Konser BTO Türk Sanat Müziği Korosu ve Dünya Müzik Derneği Çok Sesli Korosunun birlikte seslendirdiği Gençlik Marşı ve 10.Yıl Cumhuriyet Marşı ile sona erdi. Konserin sonunda Bursa Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Kayıhan Pala BTO Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Dr. Murat Derin’e, DMD Karma Korosu Şefi Suat Şahin’e, DMD Gençlik Korosu Şefi Levent Sezgin’e ve etkniliğe katkılarından dolayı Dünya Müziği Derneği’ne teşekkür plaketi sundu.

Exit mobile version