Edebiyat Matineleri Ankara Tabip Odası’nın Evsahipliğinde Gerçekleştirildi

Türk Tabipleri Birliği Edebiyat Matineleri Ankara Tabip Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 7 Bölge 7 Matine’nin bu ayki durağı Ankara oldu. Ataol Behramoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı etkinlik 22 Ekim Cumartesi günü ODTÜ Vişnelik tesislerinde yapıldı. Çok sayıda hekim ve edebiyatseverin katıldığı Edebiyat Matineleri’nin açış konuşmasını ATO Genel Sekreteri Dr. Mine Önal yaptı. Konuşmasında, Ataol Behramoğlu’nun yalnızca şair, yazar olmadığını; siyasi bir düşünür, bir mücadele adamı olduğunu söyleyen Dr. Mine Önal, Behramoğlu’nun yaşamını cesaret ve tutku ile ördüğünü belirtti. TTB önceki dönem Başkanı Dr. Bayazıt İlhan da kısa bir konuşma yaparak Ataol Behramoğlu’nu ve konukları selamladı.

Edebiyat Matinesine Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Alper Akın ve Onur Kurulu üyesi Dr. Gönül Malat katıldı