İşçi sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyonu

2022-2024 dönemi İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyon görev dağılım toplantısı 9 Mayıs 2022 tarihinde Bursa Tabip Odasında gerçekleştirildi.
Komisyonun Yönetim Kurulu temsilcisi Dr. Serap Topcuoğlu’dur.

Komisyonun 20 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda şu kararlar alındı:

1. Yapılan oylama sonucunda; Dr. Umut Sert, Dr. Deniz Güven, Dr. Şükran Yakıcı, Dr. Yeşim Bozbey Sert, Dr. Tolga Satıoğlu asil üyeliğe, Dr. Kenan Ergus, Dr. Ayşe Neşe Türeyengil, Dr. Hüseyin H. Serdar, Dr. Hatice Büyükçoban, Dr. Zühal Akgün, Dr. Hüsnü Tarik Dr. Serap Topcuoğlu, Dr. Güzide Elitez, Dr. T. İlham Üstay ve Dr. Bülent Aslanhan’ın yedek üyeliğe seçilmesine karar verildi.

2. Yeni dönem komisyon başkanlığına Dr. Umut Sert, komisyon sekreterliğine Dr. Deniz Güven seçilmiştir.

KOMİSYON ÜYELERİ

Dr. Umut Sert