Pazar, Aralık 8, 2019

Pratisyen Hekim Komisyonu

Komisyonumuz, 06.11.2014 tarihinde 5 pratisyen hekimin katılımıyla toplandı. Yapılan seçim sonucunda, komisyon başkanlığına Dr. Ayşenur Yentürk , sekreterliğe Dr. Güzide Elitez seçildi.

* Komisyonumuz pratisyen hekimlik özelinde birinci basamağın geliştirilmesi ve sağlıkta eşitsizlikleri ortadan kaldırmak amacına yönelik çalışmalar yapar.

* Komisyonumuz diğer oda komisyonları ve TTB Pratisyen Hekim Kolu ile koordineli bir etkinlik yürütür.

* Komisyon iç iletişimi yalnızca komisyon üyelerine açık BTOPHK e-grup aracılığı ile yürütülür. Bu gruba üye olmak için komisyona üye olmak gereklidir.

* Komisyonumuzun Genel Pratisyen adında düzenli aralıklı yayın organı bulunmaktadır.

* Yürütülen faaliyetler içersinde UPEG  ve Sürekli Tıp Eğitimi etkinlikleri ve Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu’nun önerdiği çalışmalar yer almaktadır.

Toplantı zamanı iki haftalık periyotlarla yapılmaktadır. Sağlık hakkından ve Pratisyen Hekimlerin özlük haklarından yana olan tüm meslektaşlarımızla bu mücadelede birlikte yer almak isteriz. Katılımınız bizi güçlendirecektir.Ayrıntılı bilgi için komisyon sekreteryasından sorumlu oda görevlimiz Çiğdem Hanım’a ulaşabilirsiniz.

KOMİSYON ÜYELERİ

Dr. Ayşenur Yentürk