Site icon Bursa Tabip Odası

İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyon Kararları

Oturum Tarihi:  22.04.2015

Oturum No:  21


1-    16 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek “İşyeri Hekimleri için Risk Değerlendirme, Sağlık Gözetimi ve Meslek Hastalıklarının Tanısı ve Tespitinde Yaşanan Sorunlar” eğitimin web sayfasında, sms, elektronik postayla duyurulmasına karar verildi.
2-    Türk Tabipleri Birliğinin tarafından hazırlanan “Sağlık Çalışanları Çalışma Koşulları ve Mesleki Risk Değerlendirme” Anketin elektronik posta ve web sayfasında duyurulmasına karar verildi.
3-    Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyinin 16 Nisan 2014 tarihli yazısında “Hekimlerin Yaşadığı İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları kayıtlarıyla” ilgili yazısının Ortak Sağlık Güvenlik Birimlerine gönderilmesine karar verildi.
4-    İstanbul Tabip Odası tarafından 03 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek “Sağlık Çalışanlarında İş Kazası ve Meslek Hastalıklarına Yaklaşım Çalıştayının” web sayfasında duyurulmasına karara verildi.
5-    Dr. Eylem Yentürk’ün 22 Nisan 2015 tarihli Mustafa Kemal Paşa Bükköy Maden Ocağında çalışan Sadettin Dadak hakkındaki yazısı ve raporları değerlendirildi ve eksik evrakların istenmesine karar verildi.

Exit mobile version