Site icon Bursa Tabip Odası

Online Tavla Turnuvası’na geri sayım

Bursa Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Online Tavla Turnuvası için geri sayım başladı.

Turnuva Detayları:

Turnuvamız, 814 Mart 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Turnuvamız, 20:00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

İki kişi arasında yapılan müsabaka 5 puan üzerinden oynanır. 5 puana ulaşan ilk oyuncu galip gelir. Mars, 2 puan olarak değerlendirilir. Süper Mars, 3 puan olarak değerlendirilir.

Oyunlar zamanlı oynanır. Müsabakada her oyuncuya toplam 15 dakika zaman, her hamle içinse 15 saniye süre verilir. Oyuncu hamlesini, verilen 15 saniyelik süre içinde yapmaz ve süresini aşarsa, kendisi için verilen 15 dakikalık zaman diliminden hamlesini bitirene kadar geçen süre geriye doğru düşmeye başlar. Bu zaman ve süre ekranda her iki oyuncu için de ayrı ayrı belirtilir. Müsabaka bitmeden önce 15 dakikalık zamanını tüketen oyuncu mağlup sayılır.

Her katılımcının 2 yenilme hakkı vardır. Tüm turlar eleme usulüne göre oynanır. 2 kere yenilen turnuvadan elenir. 2 yenilgi sayısı olmayan tüm katılımcılar üst tur karşılaşmalarına yükselir.

Turnuva kayıtları tamamlandıktan sonra katılımcılara tavla turnuvasının oynanacağı sitenin linki, giriş yapılacak kod, müsabaka gün ve saati, bir gün önceden veya aynı gün SMS yolu ile bildirilir. SMS yolu ile belirtilen müsabaka gün ve saatinde oyuncular masada olmak zorundadır. Oyun başlangıç saatinden 25 dakika içinde oyun masasında olmayan oyuncu otomatik olarak elenmiş sayılır.

Turnuva eşleşmeleri bilgisayar sistemi tarafından otomatik olarak belirlenir.

8-14 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya katılmak için https://bto.tavlaturnuva.com/ adresinden kayıt olabilir ve ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version