Site icon Bursa Tabip Odası

Sağlık Meslek Örgütleri İle Kahvaltıda Buluştuk

Bursa Tabip Odası, şehirdeki sağlık meslek örgütleri ile düzenlediği tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Bursa Eczacılar Odası Başkanı Okan Şahin, Bursa Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Melike Baysal, Bursa Dişhekimleri Odası Başkan Vekili Ahmet Tunahan, Bursa Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Zeynep Özsevimli, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Bursa Şube Başkanı İrfan Açık, Hekimsen İl Temsilcisi Dr. Ali Erol, Çalışan Ebe-Hemşire Derneği Başkanı Hatice Şeker Erdoğan, Hekim Birliği Sendikası Temsilcisi Dr. Sibel Arıkan Hacıhasanoğlu, Genel Sağlık-İş Sendikası temsilcileri İsmail Şensoy, Erman Açıkgöz, Hasan Gökhan Yeniyayla, Tarık Çukadar DİSK Dev-Sağlık İş Sendikası Temsilcileri Hüsnü Demirpehlivan ve Alper Küçük ile Birlik ve Dayanışma Sendikası Temsilcisi Dr. Okan Ahmet Şenel’in yer aldığı kahvaltıda beraber hareket edilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Bursa Tabip Odası Başkanı Dr. Levent Tufan Kumaş, katılan tüm temsilcilere teşekkür ederken, bu tip organizasyonların artmasını, hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, taleplerinin duyulur hale gelmesi için birlikte hareket etmek istediklerini söyledi. BTO Genel Sekreteri Dr. Muhsin Güllü, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Sevtap Şimşek, Dr. Serap Topçuoğlu, Dr. Abdullah Karadağ ve Dr. Kadir Binbaş’ın da bulunduğu etkinlikle birebir görüşmelerle hekimlerin ve sağlık çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı; atılması gereken adımlar konusunda fikir alışverişi yapıldı.

BTO Başkan Dr. Kumaş ayrıca, tüm katılımcıları 29 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirilecek olan Beyaz Miting’e destek olmaya davet etti.

Exit mobile version