Site icon Bursa Tabip Odası

Sanatçı Hekimler Fotoğraf Sergisi için çağrıda bulunuyoruz!

Değerli meslektaşım,

Geçen sene Bursa Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri kapsamında bir fotoğraf sergisi açılışında buluşmuştuk. COVID-19 pandemisinin başladığı döneme denk gelen etkinliğimizden sonraki süreçte tüm sağlık çalışanları oldukça yoğun ve yorucu bir süreç yaşadı ve bu süreç devam ediyor.
 
Bu sene 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz serginin hepimizin yorgunluğunu bir nebze de olsa azaltacağını umuyoruz…
 
Bu sene etkinliğimizi Bursa Tabip Odası’nın web sayfası üzerinden yapacağız.
 
Sergiye fotoğrafları ile katılmak isteyen meslektaşlarımızın 5 adet fotoğrafını 28 Şubat 2021 tarihine kadar omeryaglidere@gmail.com adresine göndermelerini rica ediyorum. Değerlendirme sonrasında 1-3 fotoğraf sanal sergi için seçilecek ve işlenip/rötuşlanarak sergi için hazırlanacaktır.
İşlenmesini istemeyip olduğu gibi kullanılmasını isteyenlerin, bu durumu fotoğraflarını gönderdikleri mailde belirtmelerini rica ediyoruz.
 
Fotoğrafların ‘jpg’ formatında ve “isim-soyadı-sıra numarası” şeklinde adlandırılarak göndermenizi rica ediyoruz. (Örnek: omer-yaglidere-1, omer-yaglidere-2 gibi)
 
Katılımcıların aynı zamanda özgeçmiş için kullanılmak üzere bir portre fotoğrafını (jpg) ve kısa bir özgeçmişini de (Word) göndermelerini rica ediyoruz.
 
Serginin yayınlanma zamanı/süresi, linki daha sonra duyurulacaktır.
 
Yüz yüze sohbetle özlem gidereceğimiz sanatsal etkinliklerde buluşmak dileği ile…
 

Exit mobile version