Site icon Bursa Tabip Odası

Tıp Fakültesi Öğrencileri Burs Programı

bursa tabip odası logo

Değerli Meslektaşımız
Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu yapılan yoğun burs talepleri nedeniyle, ekonomik zorluklar nedeniyle öğrenimini devam etmekte zorlanan tıp fakültesi öğrencilerine, burs verebilmek için bir çalışma başlatmıştır. Bunun için bir komisyon kurarak burs verme kriterlerini tespit edip bir yönerge hazırlamıştır. Meslektaşlarımız duyurunun ekindeki bu yönergeden, burs verme ölçütlerini inceleyebilirler.
Değerli Meslektaşımız
Odamız, burs taleplerini karşılamak üzere bir fon oluşturmaya ve bunun için odamız üyelerine bir çağrı çıkarmaya karar vermiştir. Yönergede, üyeler tarafından yapılacak katkı için sabit miktar belirlenmemiş, ödemelerin şekli ve miktarı üyelerimizin tercihlerine bırakılmıştır. Üyelerin burs fonuna katkıları tek veya aylık ödemeler şeklinde olduğu gibi bir veya birkaç öğrencinin burs giderlerini karşılama şeklinde de olabilecektir. Burs fonuna katıda bulunan meslektaşlarımızın isimleri komisyonumuz tarafından saklı tutulacak, açıklanmayacaktır.
Bursa Tabip Odası Tıp Fakültesi Öğrencileri Burs Programına katkıda bulunmak isteyen meslektaşlarımız, Oda Genel Sekreterimiz Güzide Elitez’e ve btosaliha@gmail. com adresine başvurabilirler.
 
                                                                                                       Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu
İletişim:
Dr. Güzide ELİTEZ GSM: 0530 513 05 59
Bursa Tabip Odası : 0224 453 52 10

BURS YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version