Site icon Bursa Tabip Odası

ZORUNLU MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI HAKKINDA

bursa tabip odası logo

Değerli meslektaşımız,

Hatırlayacağınız üzere Bursa Tabip Odası ile Anadolu Sigorta A.Ş. Ahmet Aydın Sigorta Aracılık ve Danışmanlık Hizm. Ltd. Şti. arasında 2012 yılı Haziran ayında bir sözleşme yapıldığı, yapılan sözleşme kapsamında düzenlenecek poliçelerin; sorumluluk poliçeleri, kasko poliçeleri, trafik poliçeleri, konut poliçeleri, işyeri ve yangın poliçeleri, sağlık sigorta poliçelerinden oluştuğu tarafınıza bildirilmişti. Sigorta temsilcisi Ahmet Aydın tüm sigorta poliçelerinde danışmanlık hizmeti sunmak üzere 2012 yılı Temmuz ayında Tabip Odasında bulunmuş, hekimler ile yüz yüze görüşme imkanı sağlanmıştı.

Değerli meslektaşımız,

Tıbbi Kötü Uygulamaya İlişkin Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası poliçeleri ağırlıklı olarak 30.07.2013 tarihi ve sonrası itibariyle yenilenmektedir. Üyelerimize bu yıl da aynı hizmet sağlanacaktır, ancak Hazine Müsteşarlığından yeni döneme ilişkin primler ve değişen koşul olup olmadığı hakkında bilgi beklenmesi ve 30.07.2013 tarihi ve sonrası itibariyle poliçe yenileme ve yeni poliçe girişlerinin kapatılması nedeniyle bu çalışma ertelenmiştir.
Hazine Müsteşarlığından poliçe yenileme ve yeni poliçe girişlerinin açılması durumunda sigorta temsilcisinin hangi tarih ve saatler arasında Bursa Tabip Odasında üyelerimize hizmet verebileceği hakkında tüm meslektaşlarımız bilgilendirilecektir.

Yönetim Kurulu Adına,

Dr. Güzide Elitez
Genel Sekreter

Exit mobile version