Burs Komisyonu

Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu tarafından ekonomik zorluklar nedeniyle öğrenimini devam etmekte zorlanan hatta öğrenimlerine ara vermek durumunda kalan tıp fakültesi öğrencilerine burs verebilmek için bir komisyon oluşturulmuş, tıp fakültesi öğrencilerinin burs alabilme kriterleri tespit edilmiş ve 2011-2012 eğitim öğretim döneminde itibaren kriterlere uyan öğrencilere burs verilmeye başlanmıştır.

2012-2013 eğitim öğretim döneminde sizin de katkılarınızla Ailesi Bursa’da olan veya Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan 4’ü kız, 2’si erkek toplam altı (Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencisi 3 öğrenci, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.Sınıf öğrencisi 3 öğrenci) öğrenciye Ekim ayından itibaren Haziran ayına kadar 9 ay süreyle aylık 200 TL burs sağlanmıştır.

2014-2015 eğitim öğretim döneminde ailesi Bursa’da olan veya Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan burs almak için başvuran 65 öğrenci arasından titizlikle seçilen 6’sı kız, 19’si erkek toplam yirmi beş (Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hazırlık sınıftan 1, 1.sınıftan 2, 2.sınıftan 7, 3.sınıftan 5, 4.sınıftan 3, 5.sınıftan 3, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıftan 1, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıftan 1, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıftan 1, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıftan 1 öğrenciye) öğrenciye burs verilmiştir. Burs ödemeleri Ekim ayında başlamış dokuz ay süreyle Haziran ayına kadar 6 öğrenciye aylık 100 TL, 19 öğrenciye aylık 200 TL burs sağlanmıştır.

2015-2016 eğitim öğretim döneminde sizin de katkılarınızla ailesi Bursa’da olan veya Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan, burs almak için Odamıza başvuran 43 öğrenci arasından titizlikle seçilen altısı kız, yirmisi erkek toplam yirmi altı öğrenciye burs verilmiştir. Burs ödemeleri Ekim ayında başlamış, dokuz ay süreyle Haziran ayına kadar 4 öğrenciye aylık 100 TL, 22 öğrenciye aylık 200 TL olarak gerçekleşmiştir.

KOMİSYON ÜYELERİ

Doç. Dr. Emel İRGİL

Dr. Alpaslan Türkkan

Dr. Ercan ERTÜRK