Salı, Mart 19, 2024
no-smoking
SİGARA İÇİLMEZ

Bu sitede mesleki ve insani
nedenlerle sigara içilmesi
uygun değildir!

Fotoğraf Kulübü

BURSA TABİP ODASI FOTOĞRAF KULÜBÜ (BTO_FK)

Bursa Tabip Odası Fotoğraf Kulübü Ekim 2014 den beri her ayın ilk ve üçüncü Çarşamba günleri 18:00-20:000 arasında etkinliklerine devam etmektedir. Bu güne kadar 1 tanesi kulüp dışından olmak üzere (Sn.Ecz.Reha Bilir) 6 Çarşamba etkinliği ve 3 ay süren “Fotoğraf eğitim seminerleri” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Kulüp etkinlik ve eğitim çalışmalarımızla ilgili bilgileri BURSA TABİP ODASI FOTOĞRAF KULÜBÜ Facebook sayfasından da takip edebilirsiniz. (https://www.facebook.com/groups/477272109078546/ )

2015 yılında da Bursa Tabip Odası üyeleri ile eş ve çocuklarının da katılabileceği kulüp etkinliklerimiz Dr.Ömer Yağlıdere ve Dr. Rahmiye Tanrısever sorumluluğunda devam edecektir.

Fotoğraf Kulübümüzün etkinliklerine katılımınız için aşağıdaki formu doldurarak oda ve kulüp sekreterimiz sayın Saliha Dülger’in e-mail adresine (btosaliha@gmail.com)göndermenizi rica ediyoruz.

Ayrıca birincisini tamamladığımız fotoğraf eğitimi seminerinin ikincisi de düzenlenecektir. Salı günleri 18:00-21:00 arasında gerçekleştirilecek eğitime katılmak isteyenlerin (kurs ücreti 150 TL’dir) aşağıdaki formda ilgili yerleri doldurarak kayıt yaptırmak üzere yukarıdaki e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bursa Tabip Odası Fotoğraf Kulübü

Adı Soyadı :

Branşı :

Varsa akademik unvan :

Çalıştığı kurum :

Cep telefonu :

Ev telefonu :

İş telefonu :

Ev Adresi :

Fotoğraf özgeçmişi : (varsa daha önce alınan eğitim, sunum, sergi, albüm vb)

Fotoğraf eğitimi talebiniz var mı?:

BTO üye kayıt No :